Veranda

Veranda

Een Veranda is een mooie manier om uw leefruimte bij uw huis of bijgebouw te vergroten het is er eigenlijk een verlengstuk van. Een veranda kan op verschillende manieren gemaakt worden maar de basis is hetzelfde, het is deels open. U kunt het heel comfortabel maken door er bijvoorbeeld  een buitenkeuken in te plaatsen of een mooie vuurtafel. Wij hebben ervaring met het bouwen van verschillende soorten van veranda’s hout, kunststof of van metaal en glas. Omdat een veranda een bouwwerk is adviseren wij altijd om van tevoren al uw wensen  op papier te zetten. Samen kunnen wij dan tot een mooi ontwerp komen.

Veranda laten bouwen wij hebben enkele tips voor u.

Een veranda is een bouwwerk wat blijvend is en u kunt  zichzelf een aantal vragen stellen. Wil ik het isoleren naar de bodem toe zodat het wat warmer blijft ’s avonds?  Is het ook een mooie mogelijkheid voor het plaatsen van zonnepanelen? Wil ik er in de toekomst een buitenkeuken in? Ja dan is het handig om vantevoren water en stroom en aan en afvoeren aan te leggen. Wat voor dak komt erop glas geeft veel licht,  Epdm of bitumen een dicht dak is wel donkerder. Wat zou de levensduur moeten zijn i.v.m onderhoud. Kunststof of ruw hout zoals (massief eiken of Lariks) geven weinig onderhoud, gelakt hout geeft meer onderhoud.

Contact

Wilt u vrijblijvend een gesprek of een offerte dan kunt u ons altijd mailen of bellen, op afspraak kunt u ons ook bezoeken. Kijkt u op de pagina contact voor ons adres en telefoonnummers en mailadres. Ook hebben wij een Facebook pagina waar u leuke voorbeelden kunt bekijken.

Facebook link allintuinen

 Foto galerij:

 

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2.5 based on 5 votes
Brand Name
Veranda
Product Name
Veranda