Daktuin Almere

Daktuin Almere,

Daktuin Almere. Aan de Veerkade in Almere hebben wij deze prachtige daktuin aangelegd. Als basis ligt er een hardhouten vlonder van 100m2. Om de druk te verdelen zijn de balken geplaatst op rubberen stelblokjes. Op de balken zijn hardhouten planken geschroefd met rvs schroeven. Op de randen rondom het terras zijn natuurstenen gelijmd. De siervijver is een roestvrijstalen waterbak met rvs spuwertjes.  In de vijver is ook onderwater verlichting aangebracht voor een mooie sfeer op een donkere zomer avond. De waterpompen en leidingen zijn weggewerkt in een hardhouten wand. Voor een robuuste uitstraling op het dakterras hebben wij ook de rand van de vijver voorzien van natuursteen. De liftschacht duidelijk te zien op de laatste foto is voorzien van natuursteen en vetplanten De Loungebank is door ons op maat gemaakt en op verzoek geschilderd. In de boombakken zijn perenbomen gepland met daaronder Lavendel struiken voor een heerlijke geur.

Daktuin of dakterras groot of kleine

Wij hebben ervaring met hele grote daktuinen maar ook met gewone normale daktuinen. Alle daktuinen hebben één overeenkomst het prachtige eindresultaat. Een mooie daktuin of dakterras geeft extra waarde aan uw woonbeleving en woongenot. Vaak is het een investering mits duurzaam gebouwd die zich zelf wel terug verdient. Door een dakterras of daktuin aan te leggen  creëert u meer Privacy en indien gewenst een stukje Natuur heel dichtbij. Er zijn verschillende mogelijkheden om een daktuin te maken. Wij geven u hier graag advies in. Kijkt u op onze pagina contact voor meer informatie. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken. Mocht u nog vragen hebben bellen mag altijd! Hier nog foto’s van een door ons aangelegde daktuin. Foto daktuin Ford gebouw Apeldoorn.

Foto’s

Op onderstaande foto’s ziet u het dakterras in Almere Haven welke door ons is aangelegd.

externe linken van All in Tuinen:

Omdat wij meerdere sites beheren ztten wij de linken hieronder op volgorde. Op deze pagina’s kunt u nog meer informatie vinden ook van actuele projecten.

Summary
Daktuin Almere
Article Name
Daktuin Almere
Description
In Almere aan de Veerkade een prachtige daktuin van ruim 100m2 aangelegd op een vlonder van hardhouten balken en hardhouten planken. Op het dakterras is ook een siervijver aangelegd met onderwater verlichting en roestvrijstalen spuwertjes. De Loungebank die op de foto's te zien is , is gemaakt van hardhout en daarna geschilderd met witte verf.
Author
Publisher Name
Hovenniersbedrijf All in Tiuinen