Tuinontwerp 2

  • Tuinontwerp

    Kiezen om uw tuin te laten ontwerpen is kiezen voor onderscheiding. En terecht, uw tuin is een kamer buitenshuis, niet alleen om naar te kijken, maar ook om in te leven.

Tuinontwerp: maatwerk, persoonlijk, een eigen identiteit

Wie ervoor kiest een tuin te laten ontwerpen, kiest ervoor zich te onderscheiden. Geen standaardtuin, maar iets wat past bij de persoon, het huis of het bedrijfspand. Een tuin is meer dan de ruimte om je huis. Een tuin is een extra kamer, maar dan buitenshuis. Een stukje natuur om je heen waar je kan ontspannen, waar je je lekker voelt. Niet alleen om naar te kijken, maar ook om in te leven.

Een goed ontwerp ontstaat niet vanzelf op de tekentafel. Juist omdat de wensen specifiek zijn, willen we u leren kennen in een persoonlijk gesprek. Vanzelfsprekend bezoeken we de locatie  om de kansen met eigen ogen waar te nemen. Pas wanneer onze ontwerpers de wensen, de situatie en hun creativiteit combineren, ontstaan de eerste schetsen. Hierbij staan realiteit, eerlijkheid en beschikbaar budget altijd centraal.

Een goed tuinontwerp kijkt niet alleen naar de ‘groene gedeeltes’ als beplanting en gazon: ook de te gebruiken materialen als klinkers of tegels, het meubilair en de verlichting worden weloverwogen meegenomen in het plan.
Pas wanneer u tevreden bent over het ontwerp, we het eens zijn over de te gebruiken materialen en wanneer we de offerte overeenkomen, starten we met de realisatie.