Concept  Tuinen

Voorbeeld tuinen. Dit zijn de drie vaste tuinontwerpen Houtlust, Buitenlust en Fruitlust. Omdat de ontwerpen al reeds bestaan hoeft u hiervoor geen kosten te betalen. Ook hebben wij en u samen minder voorwerk .  Uitgangspunt van deze tuinen is dat er met vaste waardes zoals vierkante meters bestrating, beplanting en betimmering gewerkt wordt. Ongeacht de grote van de tuin de aantallen die in het project  staan beschreven die worden geleverd, geplant en de bouwwerken worden gebouwd. Onze tuinmannen maken van uw tuin een fantastische plek waar U kunt geniet en ontspannen. Deze ontwerpen kunnen ook goed gebruikt worden voor grotere projecten in de woningbouw, zodat u een compleet concept  aflevert.

Waarom een concept tuin

Waarom kiezen voor een vast ontwerp. Doordat er een vaste prijs met u wordt afgesproken weet u exact wat de kosten zijn. En er wordt een vaste tijd met u afgesproken waardoor u weet wanneer er gestart en gestopt wordt met de werkzaamheden, Wij zijn hier in soms wel afhankelijk van weersinvloeden.

Afwijkingen van het concept, meerwerk

In overleg kan er van aantallen  worden afgeweken. Indien u meer bestrating, beplanting of meer betimmering wenst zijn er uiteraard wel extra kosten aan verbonden. De prachtige ontwerpen blijven wel leidend dat wil zeggen afwijkingen moeten binnen het ontwerp passen. U kunt op verschillende manieren met ons contact opnemen wij beantwoorden graag uw vragen of u kunt altijd een afspraak met ons maken.

De drie Ontwerpen

Voorbeeld Tuinen: Tuinontwerp Fruitlust

Voorbeeld Tuinen: Tuinontwerp Fruitlust

Voorbeeld tuinen, ook het mooie Tuinontwerp Buitenlust

Voorbeeld tuinen, ook het mooie Tuinontwerp Buitenlust

Voorbeeld tuinen, het Tuinontwerp Houtlust

Voorbeeld tuinen, het Tuinontwerp Houtlust