aanleg stadstuin Zwolle

Aangelegd een Stadstuin in Zwolle

Stadstuin Zwolle. Bij deze prachtige woning in Zwolle hebben wij een kleine maar knusse tuin aangelegd. Het terras is gemaakt van kunststof vloerdelen met daarom omheen hardstenen bielzen. Voor de bestrating is er gekozen voor oud gebakken dikformaat en antraciet  gekleurd wildverband. Omdat er kastanje palen zijn geplaatst zorgt dit voor een duidelijke scheiding tussen het terras en straatwerk. Om wat schaduw te creëren op deze zonnige plek is er een dakboom geplant. In de hardhouten plantenbak staat een vijgenboom. In de plantenbakken voor het raam zijn bamboe struiken geplant dit is groen blijvend en het vermindert de inkijk aan de voorzijde. De houten ligstoelen zijn door ons zelf gemaakt van Larikshout en mooi wit gelakt afgeleverd. Al met al is het een prachtige stadstuin in een prachtige wijk van Zwolle.

Onderhoud van stadstuin Zwolle,

Stadstuin Zwolle. En het onderhouden hiervan. U wilt graag uw dat wij uw tuin onderhouden wij doen dit dagelijks voor vele klanten. Tuinonderhoud kan op vele manieren uitgevoerd worden maar altijd precies zoals u het als klant wenst. Een tuin heeft onderhoud nodig om de groei en bloei van de planten en of het gras te bevorderen. Het onderhoud van uw tuin kan bestaan uit schoffelen omspitten en of harken van uw tuin. Ook het opruimen van blad, het snoeien van struiken en bomen voeren wij graag uit voor U. Omdat gras goede verzorging nodig heeft kunnen wij het goed maaien bemesten en eens per jaar te verticuteren. Voordeel van een goede verzorging is dat uw tuin er elk jaar weer als nieuw eruit ziet. Een goede snoei is ook het behoudt van uw bomen heesters of struiken. Door het snoeien krijg je elk jaar weer frisse jonge takjes en meer kans op bloei. De welbekende hoveniers spreuk is dan ook ” Snoeien doet Bloeien”.

Contact

Wilt u ook een stadstuin of een mooie natuurlijke stadstuin? U kunt ons van hoveniersbedrijf All in Tuinen altijd bellen of mailen voor een afspraak. Kijkt u hiervoor op onze Contact pagina

 

Stadstuin Zwolle Zwolle-stadstuin aanleg stadstuin Zwolle Zwolle Stadstuin

Summary
Stadstuin Zwolle
Article Name
Stadstuin Zwolle
Description
Stadstuin Zwolle de aanleg van een stadstuin. in De tuin een vijgenboom en een terras van kunststof. Als bestrating oud gebakken dikformaat en wildverband. Hardhouten plantenbakken met bamboe en zelf gemaakt ligstoelen van hardhout en wit geschilderd. Ook doen wij tuinonderhoud van uw stadstuin. Snoeien bemesten maaien verticuteren van gras. Een goede verzorging van uw tuin zorgt ervoor dat deze elk jaar er weer als Nieuw uitziet. Ook de hoveniers spreuk "snoeien is bloeien".
Author
Publisher Name
All in Tuinen