Villa in rustieke omgeving

Rondom deze prachtige villa hebben wij bijzondere projecten aangelegd geheel passend in de bosrijke omgeving. Bijvoorbeeld het prachtige verhoogde zwembad met houten vlonder rondom. Of de diverse terrassen zoals zonneterrassen en het schaduw terras van oud-Hollandse tegels. Of aan de zijkant van de woning het enorme basaltsplit bed met staptegels ter bevordering van waterinfiltratie. Allemaal mooie zichtbare wensen en oplossingen om een klant een fijne leefomgeving te geven.

Kleine lees tip meer Wellness hier klikken!

Even rustig een foto momentje pakken, bekijk de fotogalerij

Bekijk wanneer het u uitkomt even ontspannen de selectie van foto’s en daarmee krijgt u een duidelijk beeld van ons.. En zoekt u maar de foto met het mooie schaduwterras of het heerlijke zonneterras om toch nog eventjes te kunnen ontspannen na een drukke week of dag. Ook de foto’s vaan het  Dit project geeft weer wat wij als hoveniersbedrijf goed kunnen, luisteren naar de klant en zijn omgeving hierop afstemmen.

Privé zwembad

Ook heerlijk genieten in uw eigen privé zwembad wij beschikken over de kennis en de ervaring om hier voor u een groot succes van te maken.

Samengevat

Even alles samengevat u heeft de fotogalerij bekeken en uw wens is ook zo’n prachtige tuin dan u mag ons altijd bellen of mailen, bezoeken kan ook maar dan wel graag op afspraak.