Laat het onderhoud van tuinen Meppel aan een professional over!

All in Tuinen zorgt dat tuinen in Meppel in topconditie blijven

Dankzij het onderhoud van tuinen en bedrijfstuinen in Meppel blijft u optimaal genieten. Daarnaast is uw tuin het 1e visitekaartje voor nieuwe klanten of bezoekers en is het daardoor belangrijk dat het een indrukwekkende aanblik is. Hovenier All in Tuinen wordt regelmatig ingeschakeld om tuinen in Meppel in uitstekende conditie te houden. Doordat de tuin het hele jaar door leeft, vraagt ook uw tuin het hele jaar door om tuinonderhoud. All in Tuinen uit Kraggenburg neemt graag werk voor u uit handen en biedt om die reden diverse onderhoudscontracten. Dankzij onze flexibiliteit spelen we passend in op uw vraag en dat tegen een vast afgesproken bedrag per periode. Met het All In Luxe Pakket ontzorgen wij u volledig. Wij komen wekelijks langs op een vaste dag die u het best uitkomt zodat u er op kunt vertrouwen dat uw tuin er gegarandeerd piekfijn bij ligt.

Voor onderhoud van tuinen Meppel kiest u voor All in Tuinen. Wij zorgen altijd voor prachtige tuinen!

All in Tuinen zorgt voor een variërend aanbod in onderhoudscontracten. Voor tuinen inMeppel kunt u kiezen uit:

  • All in Basis Pakket met twee keer per jaar een grote tuinbeurt
  • All in Luxe Pakket met een wekelijkse onderhoudsbeurt
  • All in Comfort Pakket met een maandelijkse vakkundige tuinbeurt
  • All in Onderhoudsplus Pakket met een maandelijkse vakkundige tuinbeurt en tussentijds maaien gazon

Hovenier All in Tuinen zorgt voor onderhoud van tuinen met service: Onderhoud op Afroep. Met deze service bent u nergens aan gebonden maar kiest u juist voor flexibiliteit op de momenten dat u het best uitkomt. Gewenste werkzaamheden plannen wij voor u op korte termijn in.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact op!

Tuinwerkzaamheden in uw tuin te Meppel laten voeren? Wenst u een onderhoudscontract af te sluiten? Wij komen in ieder geval graag langs om uw wensen te bespreken. Wij kunnen ook creatief voor u aan het werk gaan door, met de nodige afstemming, een passend tuinontwerp te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 6.00 en 18.00 uur. U kunt ons bereiken op 0527 25 12 45 of maak gebruik van hetcontactformulier. Er zijn vele mogelijkheden om u te ontzorgen.