Tuinonderhoud voor uw persoonlijke tuin

Een mooie onderhouden tuin in top conditie!

Uw tuin leeft en is constant in beweging; planten groeien, de seizoenen wisselen en strenge vorst, extreme droogte of vervelende ongedierte kunnen soms behoorlijk wat schade aanrichten. Een tuin vraagt daarom constant om begeleiding. Goed tuinonderhoud is enorm belangrijk! Om het hele jaar optimaal van uw tuin te blijven genieten, is regelmatig tuinonderhoud zelfs een vereiste.

Sommige mensen ervaren veel plezier, rust en ontspanning in het uitvoeren van hun eigen tuinonderhoud terwijl anderen het onderhoud aan hun tuin als een (tijds)belasting ervaren. Mocht het laatste bij u het geval zijn, of heeft u geen groene vingers of wordt het tuinonderhoud u teveel, dan nemen wij u dit werk graag geheel of gedeeltelijk uit handen.

Maar ook wanneer u zelf wel groene vingers heeft, kan het interessant zijn om specifiek snoeiwerk of de juiste bemesting op de juiste tijd uit te laten voeren door een hovenier. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag uw wensen en onze mogelijkheden door.

 

Als wij uw tuin gaan onderhouden, dan maken wij afspraken over het soort onderhoud en de kosten. Wij werken op afroep of op basis van een onderhoudscontract. Net waar u de voorkeur aan geeft. In een onderhoudscontract maken wij afspraken over het soort onderhoud voor een vast bedrag per afgesproken periode:

 

  • All-In Basis Pakket: We verzorgen twee keer per jaar een grote tuinbeurt, in voor- en najaar. Daarna kunt u de tuin zelf bijhouden. Na zo’n grote tuinbeurt is uw tuin bemest met meststoffen van Ecostyle, zijn de hagen geknipt, de bomen gesnoeid, de borders opgeruimd en is de bestrating onkruidvrij gemaakt.
  • All-In Onderhoudsplus Pakket: we komen maandelijks langs voor een vakkundige onderhoudsbeurt én maaien we tussentijds het gazon zo vaak als nodig is.
  • All-In Comfort Pakket: uw tuin krijgt maandelijks een vakkundige tuinbeurt. Het enige dat u tussendoor zelf moet doen, is het gazon maaien en het terras aanvegen.
  • All-in Luxe Pakket: we komen wekelijks langs, op een vaste dag. Uw tuin ligt er dan gegarandeerd altijd piekfijn bij. U hoeft alleen maar te genieten! Wij ontzorgen u.

Nergens aan gebonden en toch uw vaste hovenier.

Heeft u geen behoefte aan een abonnement, maar wilt u wel graag een vaste hovenier achter de hand die snel langs kan komen? Kies dan voor Onderhoud op Afroep. Bel of mail ons als het nodig is en wij plannen de gewenste werkzaamheden op korte termijn in.

Vul het formulier in of neem contact met ons op: 0527-251245


Met het tuinonderhoud van All in Tuinen blijft elke tuin in topconditie!