Het onderhoud van tuinen in Lelystad kunt u aan een professional overlaten

Tuinen in Lelystad blijven in topconditie door de hulp van All in Tuinen

Door middel van het onderhoud van tuinen en bedrijfstuinen in Lelystad blijft u optimaal genieten van uw eigen tuin. Daarnaast is uw tuin het 1e visitekaartje voor nieuwe klanten of bezoekers en is het daardoor belangrijk dat het een indrukwekkende aanblik is. In Lelystad wordt hovenier All in Tuinen regelmatig ingeschakeld om tuinen in prima conditie te houden. Doordat de tuin het hele jaar door leeft, betekent dit dat uw tuin het hele jaar door om tuinonderhoud vraagt. All in Tuinen uit Kraggenburg wil graag werk met u uit handen nemen en biedt daarom diverse onderhoudscontracten. Onze flexibiliteit betekent dat wij in kunnen spelen op uw vraag en dat tegen een vast afgesproken bedrag per periode. Met het All In Luxe Pakket ontzorgen wij u volledig. Indien gewenst komen wij wekelijks bij u langs op een vaste dag zodat uw tuin er gegarandeerd piekfijn bij ligt.

Kiest u voor onderhoud van tuinen in Lelystad voor hovenier All in Tuinen. Prachtige tuinen zijn onze passie!

All in Tuinen biedt een variërend aanbod aan onderhoudscontracten. Voor tuinen in Lelystad kunt u kiezen uit:

  • All in Basis Pakket met twee keer per jaar een grote tuinbeurt
  • All in Comfort Pakket met een maandelijkse vakkundige tuinbeurt
  • All in Onderhoudsplus Pakket met een maandelijkse vakkundige tuinbeurt en tussentijds maaien gazon
  • All in Luxe Pakket met een wekelijkse onderhoudsbeurt

Hovenier All in Tuinen biedt onderhoud van tuinen met service: Onderhoud op Afroep. U bent nergens aan gebonden maar kiest juist voor flexibiliteit op het moment dat u het best uitkomt. Wij plannen gewenste werkzaamheden op korte termijn in.

Hoe kunnen wij u helpen? Neem contact op!

Voor tuinwerkzaamheden in uw tuin te Lelystad of als u een onderhoudscontract wenst af te sluiten dan komen wij graag langs om uw wensen te bespreken. Het is ook mogelijk om creatief voor u aan het werk te gaan en om, met de nodige afstemming, een passend tuinontwerp te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 6.00 en 18.00 uur. U kunt ons bereiken op 0527 25 12 45 of maak gebruik van het contactformulier. Graag ontzorgen wij u met een breed aanbod aan mogelijkheden.