Architectonische tuin in Almere,

Architectonische tuin  in Almere. Doordat wij deze prachtige tuin mochten aanleggen kunnen wij u de foto’s van het prachtige eindresultaat  laten zien. Een uitgebreidere galerij van foto’s van deze mooie architectonische tuin is te bewonderen op de pagina Portfolio 

Beplanting

In de diverse plantvakken zijn er buxusbollen geplant, en taxus baccata  waardoor de tuin het hele jaar door groen blijft. In de tuin zijn er zuil- en leibomen geplant. Zuil bomen om schaduw te creëren en leibomen als een groene wand met daaronder een bladhoudende beukenhaag. Ook hebben wij in gesorteerde groepen diverse soorten siergras ingeplant hierdoor ontstaat er een natuurlijk effect.

Bestrating

Als bestrating is er gekozen voor een echt product de Oud- Hollandse tegel van 1 bij 1 meter. Deze tegel bestaat uit natuurlijke grondstoffen waardoor hij altijd mooi blijft en als bijkomend voordeel niet groen wordt.

Oordeel opdrachtgever
“Wat een vakmensen, onze tuin heeft al in verschillende landelijke en regionale dag en weekbladen gestaan. Proficiat All in Tuinen.”

 

Almere architectonische tuin

Architctonische tuin Almere