Tuinaanleg Hilversum

Architectonische tuin Hilversum

Architectonische tuin in Hilversum. Een architectonische tuin begint meestal met een speciale tuinwens  die vervuld dient te worden. U als Klant heeft een bepaald idee over hoe uw land of tuin eruit zou moeten gaan zien. Onze professionele hoveniers hebben ervaring in het aanleggen van architectonische tuinen. Wij vinden het heel belangrijk om het bestek van de architect goed uit te voeren zodat het eindresultaat perfect is. Onze kracht is om binnen het gestelde budget en richtlijnen te blijven. Wij werken samen met verschillende tuinarchitecten zodat u deze zelf kunt kiezen met wie u wenst samen te werken. Het voordeel van een architectonische tuin is dat deze een eenheid kan vormen met uw omgeving, pand of woning. De kracht van de tuinarchitect is om kleuren en patronen en smaken van uw inrichting en wensen te lezen en deze te gebruiken in het tuinontwerp. Een tuinarchitect controleert in het werk de met u gemaakt afspraken en beslissingen zodat u daar geen zorg van heeft.

Architectonische tuin in Hilversum aangelegd.

Deze tuin heeft mooie strakke lijnen maar door het gebruik van verschillende materialen heeft het een hele natuurlijke uitstraling. De tuin heeft veel bloemen Op de foto’s  zijn verschillende gebruikte materialen en beplanting te zien ik maak een kleine opsomming een beetje van boven naar beneden.Siergras in Calamagrostis acutiflora of Struisriet op de voorgrond. en als half verharding is er  gravier d’Or ( uit de Dolomieten) gebruikt en met daaronder weggewerkt gronddoek. Het rode gras wat u op de foto’s ziet is rood Japans riet (imperata cylindrica) en met rechts daarnaast geplant lampepoetsersgras (Pennisetum alopecuroides). Ook is er een plantvak vol met Nepeta Nemerosa geplant en in het andere vak is er Perovskia ingeplant. Beide plantsoorten hebben de kleur van lavendel en een ook een heerlijke zomerse geur.

Meer architectonische tuinen vindt u hier onder portfolio.

Hieronder heb ik nog een aantal linken naar onze andere media kanalen:

 

Tuinaanleg Hilversum Rood Japans gras in Hilversum Architectonische tuin Hilversum Siergras in architectonische tuin in Hilversum

Summary
Architectonische tuin Hilversum
Article Name
Architectonische tuin Hilversum
Description
Architectonische tuin in Hilversum iaangelegd, onze professionele hoveniers hebben weer flink hun best gedaan. gebruikte planten en materialen een kleine opsomming, Nepeta, perovskia, Lavendel . Lampenpoetsers gras en rood Japans riet.
Author
Publisher Name
All in Tuinen