Onderhoudsvriendelijke tuin: ook zonder groene vingers genieten van uw tuin!

Wilt u genieten van een mooie tuin, maar is het onderhoud niet voor u weggelegd? Dan past een onderhoudsvriendelijke tuin bij u! Onderhoudsvriendelijke tuinen komen in diverse stijlen en zijn vooral gericht op gebruiks- en onderhoudsgemak.

Een tuin zonder onderhoud bestaat niet. Planten moeten bemest en gesnoeid worden en de verharding regelmatig aangeveegd en verzorgd. Een tuin met weinig onderhoud bestaat wel.

Materiaal keuze

Bij een onderhoudsvriendelijke tuin is het gekozen materiaal van zeer groot belang. De materialen dienen namelijk schoon te blijven, of makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast worden duurzame materialen met een lange levensduur geprefereerd.

Automatisering

Het is mogelijk om een aantal tijdrovende klussen gemakkelijker te maken door middel van automatisering. In onze onderhoudsvriendelijke tuinen kunt u denken aan sproeisystemen of afwateringsgeultjes langs de bestrating.

Beplanting

De planten in een onderhoudsvriendelijke tuin zijn speciaal gekozen. Denk hierbij aan planten die heel het jaar door groen zijn en struiken en hagen die niet tot nauwelijks gesnoeid hoeven worden. Ook behoort kunstgras tot één van onze specialiteiten!

Mocht u naast een onderhoudsvriendelijke tuin graag willen dat All in Tuinen uw tuin verzorgd, dan bieden wij u met plezier de mogelijkheid voor het afsluiten van een onderhoudscontract op maat. Samen met u maken wij graag een onderhouds(jaar)plan geheel afgestemd op uw tuin en uw wensen. Hiermee bent u verzekerd van regelmatig en professioneel tuinonderhoud.

Heeft u liever een hovenier op afroep, bel of mail ons wanneer het nodig is en wij verzorgen de gewenste werkzaamheden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2detuin 2003 003

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_9963