Bedrijfstuin: Uw visitekaartje op maat!

Een mooie en goed ingerichte bedrijfstuin betekent voor uw relaties, uw werknemers en ook voor u meer dan u zich wellicht realiseert.

Voor uw relaties bepaalt het aanzicht van de bedrijfstuin eerder nog dan uw receptioniste aan de balie- de eerste indruk, die bepalend kan zijn voor het vervolg van een (mogelijke) samenwerking. Een nette bedrijfstuin is een uitstekend visitekaartje. En denkt u ook eens aan een schitterende veranda waar u in de buitenlucht kunt vergaderen, u zult een zeer goede indruk achterlaten bij uw relaties.

Voor uw medewerkers en uzelf biedt een mooi aangelegde bedrijfstuin of kantoortuin een rustgevende werkomgeving. Heerlijk pauzeren in de buitenlucht werkt positief en zorgt ervoor dat uw personeel weer gemotiveerd aan het werk gaat na de pauze.

Wanneer u een bedrijfstuin wilt laten ontwerpen, is  All in Tuinen uw partner! Met onze ruime ervaring in verschillende projecten, groot en klein, hebben wij een unieke en verfrissende kijk op (groen)inrichting en graag delen wij deze visie met u om een prachtige bedrijfstuin te creëren die voor uw bedrijf veel oplevert.

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij het realiseren van een dakterras of parkeerplaats.

Uiteraard zorgt All in Tuinen ervoor dat uw bedrijfstuin een laag onderhoudsniveau heeft, zodat u uw tijd kunt besteden aan uw eigen werkzaamheden.
Voor het periodieke tuinonderhoud bieden wij u de mogelijkheid voor het afsluiten van een onderhoudscontract op maat. Samen met u maken wij graag een onderhouds(jaar)plan geheel afgestemd op uw bedrijfstuin en uw wensen. Hiermee bent u verzekerd van regelmatig en professioneel tuinonderhoud.

Maak vandaag nog een afspraak en wij laten u zien dat de realisatie van een bedrijfstuin een toegevoegde waarde kan zijn voor uw bedrijf.
 
 

Binnen tuin bedijfstuin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bedrijfstuin4