In Lelystad het onderhoud van tuinen bij een hovenier?

Bedrijfstuinen in Lelystad blijven in topconditie bij All In Tuinen

Met onderhoud van tuinen en bedrijfstuinen in Lelystad blijft u optimaal genieten. Daarnaast is uw tuin het 1e visitekaartje voor nieuwe klanten of bezoekers en is het daardoor belangrijk dat het een indrukwekkende aanblik is. U biedt uw werknemers een fijne plek in de natuur om te rusten of ter ontspanning in pauzes. In Lelystad wordt hovenier All In Tuinen regelmatig ingeschakeld om de bedrijfstuin in prima conditie te houden. Doordat de tuin het hele jaar door leeft, vraagt uw tuin het hele jaar door om tuinonderhoud. All In Tuinen uit Kraggenburg neemt graag werk uit handen en biedt diverse onderhoudscontracten. Door onze flexibiliteit spelen we in op uw vraag en dat tegen een vast afgesproken bedrag per periode. Met het All In Luxe Pakket ontzorgen wij u volledig. Wij komen wekelijks langs op een vaste dag zodat uw bedrijfstuin er gegarandeerd piekfijn bij ligt. Dat is ook een visitekaartje voor klanten die uw bedrijf bezoeken.

Kies voor onderhoud in Lelystad voor hovenier All In Tuinen. Bedrijfstuinen zonder zorgen!

All In Tuinen heeft een variërend aanbod in onderhoudscontracten. Voor bedrijfstuinen in Lelystad kunt u kiezen uit:

  • All in Basis Pakket met twee keer per jaar een grote tuinbeurt
  • All in Comfort Pakket met een maandelijkse vakkundige tuinbeurt
  • All in Onderhoudsplus Pakket met een maandelijkse vakkundige tuinbeurt en tussentijds maaien gazon
  • All in Luxe Pakket met een wekelijkse onderhoudsbeurt

Hovenier All In Tuinen biedt, eveneens in Lelystad onderhoud van tuinen met service: Onderhoud op Afroep. U bent nergens aan gebonden maar kiest voor flexibiliteit wanneer u dat wenst. Wij plannen gewenste werkzaamheden op korte termijn in.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact op!

Mogen wij tuinwerkzaamheden in uw bedrijfstuin uitvoeren? Of wenst u een onderhoudscontract af te sluiten? Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken. Wij kunnen ook creatief voor u aan het werk gaan door, met de nodige afstemming, een passend tuinontwerp te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 6.00 en 18.00 uur. U kunt ons bereiken op 0527 25 12 45 of maak gebruik van het contactformulier. Graag vertellen wij u meer over onze mogelijkheden om u te ontzorgen.

Meer informatie:

Moderne tuinen Meppel – Moderne tuinen Emmeloord – Moderne tuinen Zwolle – Architectonische tuinen Zwolle – Hovenier Meppel – Hovenier Emmeloord – Moderne tuinen Noordoostpolder – Moderne tuinen Almere – Moderne tuinen Lelystad