Tuinman in Hilversum nodig?

Tuinaanleg Hilversum. Deze Fantastische stadstuin hebben wij mogen aanleggen. Door de oude muur op de achtergrond was er al een mooie basis om mee te starten. Tegen de muur hebben wij drie pilaren geplaatst waaruit drie RVS waterspuiters steken. De stroomsnelheid van het water is regelbaar, maar kunt u ook gewoon uitzetten. Aan beide zijden van de vijverpartij is zitruimte gemaakt, zonnig aan de ene zijde  en door  de boom zit men beschut aan de andere zijde van de vijver. Dit is gewoon een heerlijke tuin waar je energie van krijgt. In de bloempot is een kleine palmboom geplant uiteraard zijn  ze ook groter te verkrijgen. Doordat er gekozen is voor verschillende soorten bestrating en verharding is er een natuurlijke afvoer van regenwater. En het geeft samen een heel authentieke uitstraling.

Tuinontwerp en beplantingsplan

Voor een goede Tuinaanleg in Hilversum is het volgende nodig. Om een mooie tuin te kunnen aanleggen dient er een goede basis te zijn dit doen wij door een tuinontwerp te maken op basis van uw wensen en de werkelijke situatie. Indien u het wenst maken wij ook voor uw tuin een beplantingsplan deze is afhankelijk van het aantal soorten planten, groei – en bloei periodes. Ook in het kiezen van de beplanting heeft u de vrije keuze, wij passen deze gewoon in het plan.

Contact

Op de pagina contact vindt u veel informatie over ons ook zijn wij bereikbaar op Pinterest en Facebook. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen of mailen voor informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken. Bedankt voor het lezen en hopelijk belt u voor een afspraak!

 

.