Tuinaanleg Almere

 Almere tuinaanleg

Almere tuinaanleg. Wij als hoveniers van hoveniersbedrijf All in Tuinen uit Kraggenburg werken veel in Almere en omgeving. Tuinaanleg is een specialiteit van ons, maar u kunt ons ook vragen voor tuinonderhoud of mooie tuinontwerpen. Ook werken wij samen met tuinontwerpers en tuinarchitecten om zo voor u een mooie tuin te realiseren. Omdat de tuin eigenlijk een verlengstuk is van uw huis moet deze ook duidelijk aansluiten bij uw wensen. Elke tuin is verschillend om deze reden is het ook belangrijk om uw eigen wensen duidelijk kenbaar te maken. Tegenwoordig vindt men het ook belangrijk om in de eigen tuin een stuk terug te geven aan de natuur. Denk hierbij aan nectar planten die geschikt zijn om bijen en vlinders te voeden. op de website van VTwonen staat hier een mooi stuk over geschreven. Ook grote schorshoudende bomen aanplanten voor kevers en insecten zodat dit een echt insectenhotel wordt is een optie. Almere tuinaanleg.

Eigen kruiden of groente tuin

Het zelf hebben van een groente of kruidentuin is een mooie en fijne manier om je te ontspannen maar ook zeker om gezonde groenten en kruiden te telen. Er zijn verschillende methodes om uw tuin in te richten. Voor het telen op de koude grond of uw eigen bakken met verse groene kruiden. Ook groene groentes zijn makkelijk in mooie sierlijke potten en bakken te kweken. Ook kunnen wij mooie kweektafels maken leveren waarin potgrond gaat zodat u verse sla soorten spinazie of andijvie kunt telen, wat u zelf wenst natuurlijk.

Moderne strakke tuinen

Ons hoveniersbedrijf staat bekend om de moderne strakke tuinen voorzien van de laatste snufjes en trends, dit doen wij al ruim 27 jaar. Om u een beeld te geven van onze afgeronde projecten kunt u foto’s bewonderen op de pagina tuin-impressies of onder portfolio op de pagina bouwprojecten vindt u informatie over wat wij zoals gebouwd hebben in en om Almere.

Almere-tuinaanleg 

Lavendula of Lavendel Lelie