Referentie door familie K. uit Urk

‘Wij hebben gekozen voor hoveniersbedrijf All in Tuinen uit Kraggenburg, omdat Freddy Scheepers eveneens de hovenier en ontwerper is geweest voor de daktuin van mijn ouders en de water/wintertuin van mijn zus. Tevens heeft hij onze bedrijfstuin aangelegd.

Voordat we met All in Tuinen in zee zijn gegaan voor onze nieuwe tuin rondom onze nieuwbouwwoning, hebben we eerst voor onszelf een aantal wensen op papier gezet en een moodboard gemaakt. Welke tuinstijl we de tuin zouden willen hebben. Met onze ideeën in het achterhoofd heeft de tuinarchitect een mooi plan gemaakt met een animatie en perspectief tekeningen. Zo werd eerst op papier en later in werkelijkheid onze tuin, zoals wij die voor ogen hadden, gecreëerd.

Met de modernste technieken en materialen is onze tuin gerealiseerd. Mijn complimenten voor de vakmannen van All in Tuinen en Freddy Scheepers, omdat wij als kritische klanten regelmatig het project hebben bijgesteld om tot een zo hoog mogelijk eind resultaat te komen en omdat ik bij sommige facetten gewoon moeilijk kon inschatten hoe het in werkelijkheid er zou komen uit te zien.

Ze hebben zeer professioneel meegedacht in de verschillende processen en voortvarend gewerkt. Nooit heeft de aanleg van de tuin tot problemen in huis gezorgd of voor vertraging in de verhuizing. Met recht kunnen we dus ook zeggen vakmannen; ze hebben zich aan alle afspraken gehouden en opgeleverd op de afgesproken datum.

Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden, van tuinontwerp tot realisatie van onze strakke moderne architectonische tuin.’

Wij hebben de referentie geanonimiseerd i.v.m de nieuwe privacy wetgeving van mei 2018

2014-08-19 11.00.31