Aanleg privéstrand bij landelijke woning Lelystad

Aanleiding
Weg uit de drukte, met kinderen wonen in de natuur. Dat was de insteek van deze familie. Met een ontwerp van Locus Flevum en een dosis energie en vakmanschap van All in Tuinen hebben we deze prachtige kindvriendelijke leeftuin aangelegd. Bijzonder detail is het prive strandje voor de deur en wie wil dat nou niet.

Aanpak
Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals kastanje palen, natuurstenen afzet banden en gebakken waaltjes is er een tuin gerealiseerd die volkomen uniek is. De grote groepen vaste planten en ruwe tuinmaterialen vergen weinig onderhoud waardoor er meer tijd en rust is om te genieten van de tuin. Op mooie dagen kunnen de bewoners zwemmen in het open water en heerlijk opdrogen op hun eigen privé strandje.

Gebruikte materialen
– Robuuste kastanje houten palen
– Gravier d’or split als halfverharding
– Belgisch hardsteen en gebakken klinkers zorgen voor natuurlijke uitstraling
– Douglas houten palen met stalen buizen zorgen voor warme pergola tegen het huis
– Hardstenen randen zorgen voor afzetting van borders
– Hardhouten veranda en hardhouten bloembakken

Oordeel opdrachtgever
“Dankzij Hoveniersbedrijf All in Tuinen is onze tuin omgetoverd van een bouwplaats naar een groene oase. In ontspannen sfeer, met oog voor onze wensen en jullie liefde voor het vak hebben wij genoten van de slotfase van de verbouwing van ons huis: de tuin! Ook het meedenken in het project hebben wij als zeer plezierig ervaren. Hartelijk dank mannen!” Familie Bolle

IMGP0196

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMGP0351

IMGP0363

IMGP0194

IMGP0200

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA