Fitplaza Sport en danscentrum in Zwolle

Aanleiding
Nieuwe eigenaar geeft sportcentrum allure.
Multicultureel sportcentrum in Zwolle met tennisbanen, fitnessruimtes, wellness, dansschool en fysiopraktijk. Van ontwerp tot realisatie een All in tuin.

Randvoorwaarden
Fitplaza is een regionaal Sport- Fitness- en Wellness centrum waar sport, training, ontspanning en verzorging centraal staan. Bij Fitplaza kun je werken aan je persoonlijke en sportieve doelen. All in Tuinen met haar vakbekwame hoveniers en materieel had er een uitdaging bij. De krachten werden gemeten, er lag een behoorlijke tijdsdruk en verwachting op onze schouders.

Aanpak
Door aansturing en begeleiding van  All in Tuinen zijn o.a. de tennisbanen, kinderdagopvang, dakterras van de saune en de sportvelden gerealiseerd. En natuurlijk niet te vergeten de prachtige tuininrichting met hagen en sfeervolle entree. Tevens is er door ons een eigen inrit en ruim 150 parkeerplaatsen aangelegd. Verder onderhoudt All in Tuinen het grote buiten complex (ruim 10.000 m2) al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid. Een aantal hoogtepunten van deze tuin zijn de jeu de boules baan, het terras waar de mensen na het sporten in de schaduw van de plataan bomen heerlijk kunnen genieten en de speelplek van de kinderen met het tuinhuis.

Gebruikte materialen
– grote groepen beplanting, met hagen van taxus en beuken
– Bergerac stenen in combinatie met antraciet genuanceerde dikformaten
– dakbomen en schelpen voor sfeer en gemak in onderhoud

Oordeel opdrachtgever
Groen visitekaartje met optimaal rendement.
Bedrijfstuin, park, sportveld, groenstrook, plantsoen – elk vormen ze het ‘groene visitekaartje’ van Fit plaza. Een juiste samenstelling, conditie en onderhoud zijn daarbij van primair belang. Naast de functionele en representatieve waarde, bepalen aanpak en kosten de mate van rendement op het vormgegeven groen. Hoveniersbedrijf All in Tuinen weet dat  te vertalen in optimaal rendement, dankzij onder meer uiterst efficiënte werkmethoden. Dhr H.van Dalfsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMGP0307

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA