Laat onderhoud van tuinen Almere over aan dé professional!

Tuinen in Almere blijven in topconditie bij All in Tuinen

Met de aanleg en het professioneel onderhoud van tuinen en bedrijfstuinen in Almereblijft u optimaal genieten. Daarnaast is uw tuin het 1e visitekaartje voor nieuwe klanten of bezoekers en is het daardoor belangrijk dat het een indrukwekkende aanblik is. In Almere wordt hovenier All in Tuinen regelmatig ingeschakeld om tuinen in prima conditie te houden. Doordat de tuin het hele jaar door leeft, vraagt ook uw tuin het hele jaar door om tuinonderhoud. All in Tuinen uit Kraggenburg neemt graag werk uit handen en biedt diverse onderhoudscontracten. Door onze flexibiliteit spelen we in op uw vraag en dat tegen een vast afgesproken bedrag per periode. Met het All In Luxe Pakket ontzorgen wij u volledig. Wij komen wekelijks langs op een vaste dag zodat uw tuin er gegarandeerd piekfijn bij ligt.

Kies voor onderhoud van tuinen in Almere voor hovenier All in Tuinen. Wij zorgen altijd voor prachtige tuinen!

All in Tuinen heeft een variërend aanbod in onderhoudscontracten. Voor tuinen in Almerekunt u kiezen uit:

    • All in Basis Pakket met twee keer per jaar een grote tuinbeurt
    • All in Comfort Pakket met een maandelijkse vakkundige tuinbeurt
    • All in Onderhoudsplus Pakket met een maandelijkse vakkundige tuinbeurt en tussentijds maaien gazon
    • All in Luxe Pakket met een wekelijkse onderhoudsbeurt

Hovenier All in Tuinen biedt onderhoud van tuinen met service: Onderhoud op Afroep. U bent nergens aan gebonden maar kiest voor flexibiliteit wanneer u dat wenst. Wij plannen gewenste werkzaamheden op korte termijn in.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact op!

Mogen wij tuinwerkzaamheden in uw tuin te Almere uitvoeren? Of wenst u een onderhoudscontract af te sluiten? Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken. Wij kunnen ook creatief voor u aan het werk gaan door, met de nodige afstemming, een passend tuinontwerp te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 6.00 en 18.00 uur. U kunt ons bereiken op 0527 25 12 45 of maak gebruik van hetcontactformulier. Graag vertellen wij u meer over onze mogelijkheden om u te ontzorgen.