Hovenier Almere

Hovenier Almere, U bent op zoek naar een hovenier en wij werken graag als hovenier in Almere. U als klant heeft hoge verwachtingen en wensen voor wat betreft tuinaanleg of het bouwen van een prachtige loungeruimte dit mag u van ons verwachten. Omdat wij een ruime ervaring hebben in het aanleggen van tuinen, en het uitvoeren van  bouwprojecten kunnen wij u van dienst zijn. Indien u het wenst maken wij tuinontwerp op maat precies zoals u het als klant wenst. Ook kunnen wij samen met een tuinarchitect een ontwerp maken om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Op onze website vindt u onder impressies verschillende voorbeelden van de door ons aangelegde tuinen.

Tuinonderhoud

Om uw tuin in goede conditie te houden is het verstandig om jaarlijks goed onderhoud aan uw tuin te verrichten. Wij kunnen voor u het hele jaar het onderhoud van u overnemen, of u kiest voor alleen een voorjaarsbeurt en een winterbeurt. In het voorjaar maken wij de grond los en bemesten het zodat de groei en bloei van de bomen en beplanting op gang komt. Ook het verticuteren en bemesten en kalken van gras behoort tot een goede voorjaarsbeurt. In het najaar zullen de werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het snoeien van struiken en bomen en het gevallen blad weg harken.

Voorbeeldtuinen

Als hovenier hebben wij een drietal vaste Voorbeeldtuinen dit zijn de tuinontwerpen Fruitlust, Houtlust en Buitenlust. Deze voorbeeldtuinen zijn vaste tuinontwerpen en hebben een vaste prijs en een vooraf bepaalde hoeveelheid bestrating, houtwerk en beplanting. Deze tuinen zijn ideaal om ontwerpkosten uit te sparen. Afwijkingen zijn uiteraard in overleg mogelijk eventueel tegen meer prijs.

 Contact

Op deze link vindt u informatie om met ons (All in Tuinen) in contact te komen. U kunt ons altijd bellen voor informatie een afspraak of een offerte.