tuinaanleg Almere Oosterse tuin

Aanleg Oosterse tuin Almere,

Deze prachtige villa met Oosterse tuin in Almere aan de  Noorderplassen is door de hoveniers van All in Tuinen aangelegd omdat zij de specialisten zijn. Omdat er in de tuin een mooi is terras gemaakt en voorzien van marmeren tegels krijg je een luxe uitstraling. Een flink groen gazon van verse grasrollen zorgt voor aansluiting met het aangrenzende water. De palmbomen die u op de foto’s ziet in de pot, en in de boombak is de soort trachycarpus fortunei* een vorstbestendige Palmboom. Om een groene erfafscheiding te creëren is er door middel van mooie laurier bomen een groene wand ontstaan. Daarnaast is er aan de rechterzijde van de woning is een Douglas houten berging geplaatst.

*Het is wel aan te raden om de trachycarpus fortunei in de winter te beschermen. Dit is mogelijk door er een hoes met rits erom heen te doen of in te pakken in bubbeltjes plastic. Puur uit voorzorg om de boom toch te beschermen.

 

Hekwerk als toegangspoort

Om een robuuste uitstraling te krijgen is er op de buitenmuur een gepoedercoat stalen hek geplaatst. Omdat de tuinwensen van deze eigenaren vanaf het begin duidelijk waren is er een tuinplan opgesteld en goedgekeurd waarna de tuinaanleg kon starten. Om u te kunnen laten zien welk soort tuinen wij aanleggen hebben wij de pagina tuinstijlen op onze website ,kijkt gerust eens indien u tijd heeft.

Contact

Op de pagina contact vindt u informatie over ons hoveniersbedrijf zodat u een afspraak kunt plannen!

 

 

tuinaanleg Almere Oosterse tuin

 

Villa met tuin aanleg in Almere

Luxe tuin in Almere