bedrijfstuin ens Zuidberg
bedrijfstuin ens Zuidberg

Onderhoudsvrije tuin met uitstraling Lelystad

Strakke voortuin met grote tegels als bestrating en verhoogde bloembakken, geven een moderne uitstraling aan dito woning. Voor de oprit is gekozen voor extra grote en dikke tegels van Schellevis beton maatvoering 100x100x8 cm dik deze tegels wegen ruim 210 kilo per stuk. Deze tegels worden door ons met eigen shovel en zuignap met compressor gelegd ` echt vakmanschap’ De tuingrenzen zijn aan de ene kant afgeschermd met schanskorven schuttingen, en aan de weg kant met leibomen en beuken hagen. Al met al een leuke opdracht met een verfrissende eindresultaat, en weinig tuinonderhoud.

Onderhoudsvrije tuin met uitzicht op sluizen Urk

All in tuinen heeft aan de voet van het IJsselmeer een bijzondere opdracht mogen vervullen. Door deze unieke locatie met uitzicht op het water moest vooral een kindvriendelijke tuin gerealiseerd worden. Aan de achterzijde van het huis, aan de waterkant, hebben wij een verlaagde vlonder gemaakt van hardhout. Van hetzelfde hardhout hebben we bloembakken gemaakt met veel exotische beplanting erin om privacy te creëren, zoals bananenbomen, chinese bamboe etc. Rondom de tuin hebben we glaspanelen geplaatst voor windkering en natuurlijk voor bescherming van de kinderen zodat ze niet bij het water kunnen komen. In de achtertuin hebben we een schuur geplaatst met lounge overkapping en buitenhaard, inclusief twee opbergschuren voor fietsen en tuinspullen. Hier is gekozen voor houten afscheiding en hoge bamboe soorten wederom voor privacy. De bamboe soort kan wel een hoogte halen van 6 meter hoog met ruim 10 cm dikke stammen . De loodsruimte is door ons aan de binnenzijde bekleed met oude steigerplanken; hierdoor is een geheel eigen intieme sfeer gecreëerd. Bovendien is er ook ruimte gemaakt voor een buitenkeuken. Achter in de tuin hebben we een trampoline ingegraven voor de kinderen en tegen de inkijk van de buren is een rij zuilbeuken gepland. Een hele mooie onderhoudsvriendelijke-kindvriendelijke tuin, ook daarvoor is All in tuinen de juiste partij.

Stadstuin in Zwolle

Het is altijd een uitdaging om in een binnenstad een tuin aan te leggen, gezien de verminderde ruimte en drukke infrastructuur of de vele inkijk of de schaduw van een gebouw of boom. Wederom is het All in Tuinen gelukt om een mooie stadstuin in hartje Zwolle te realiseren. Hoe richt je nu een kleine stadstuin in? Belangrijk is om de wensen op papier te zetten en in gesprek te gaan met de vakman over te realiseren doelstellingen. Voor u is het misschien een obstakel om over een gedachte of gevoel heen te stappen. Voor de hoveniers van All in Tuinen hun dagelijks werk. Door vooral slim en praktische inrichting kunnen wij een hoop realiseren.

Zwembad in stadstuin Zwolle

Een stadstuin in een vooroorlogse woonwijk aanpassen aan deze tijd: Zo luidde voor ons de opdracht. Wensen van de bewoners voor deze stadstuin zijn: kindvriendelijk en weinig onderhoud behoevend, mogelijkheid voor meer opbergruimte. Als het lukt een zwembad, en daar lag de uitdaging! Wij hebben de ietwat gedateerde tuin een modern tintje gegeven met nieuwe bestrating; Tamboursteen antraciet , hardhouten vlonders rondom het zwembad. Gemetselde tuinmuren voor minder inkijk uit tuin van de buren. De in tact gebleven boom is door middel van een Inlite spot geaccentueerd, dit geeft een mooi beeld in de schemering. Er is een prefab berging geplaatst zodat er veel opbergruimte ontstaat. Natuurlijk mag een knikkertegel niet ontbreken in deze tuin. Om toch wat groen terug te brengen in deze stadstuin is gekozen voor kleine plantvakken. In deze vernieuwde stadstuin te Zwolle kunnen de bewoners weer lekker genieten van hun rust.

Fitplaza Sport en danscentrum Zwolle

Sportcentrum Zwolle In het voorjaar van 2003 heeft All in tuinen de tuin van het sportcentrum Fitplaza ontworpen en aangelegd. Sinds 2003 onderhoudt All in Tuinen deze prachtige tuin. De totale oppervlakte van deze tuin is 10.000 m2. Een aantal hoogtepunten van deze tuin zijn de jeu de boules baan, het terras, waar de mensen na het sporten in de schaduw van de plataan bomen heerlijk kunnen genieten, de speelplek van de kinderen en het tuinhuis.

Bedrijfstuin op Urk krijgt eigen parkeerplaatsen en een sfeervolle presentatietuin

Fiscano op Urk krijgt een nieuwe tuin! Bij Fiscano op Urk hebben wij de opdracht gekregen de hele tuin op de schop te gooien. Letterlijk met zwaar materieel is de hele tuin gestript om vervolgens een compleet nieuwe invulling aan de tuin te kunnen geven. De tuin heeft een mooie exclusieve uitstraling gekregen. Zodat het een geheel wordt met het fraaie bedrijfspand. Mooie strakke bestrating zorgt er voor dat het een moderne frisse tuin is geworden. Dus u ziet het: Ook voor uw bedrijfstuin bent u bij All in Tuinen aan het goede adres.
bedrijfstuin ens Zuidberg

Bedrijfstuin kwekerij Ens

Deze bedrijfstuin is ontworpen (eigen ontwerp) en aangelegd door All in Tuinen. Een bedrijfstuin met een strakke uitstraling, is bovendien functioneel en onderhoudsvriendelijk. Het heeft een aantal in het oog vallende objecten als een metalen zuil met plantenbak, eigen ontwerp, een vijver met een hard houten pergola en vlonder. Op het midden terrein is van linea blokken een verhoogde bloembak aangelegd. De beplanting is afwisselend van wintergoene beplanting en bloeiende planten. Een kleurrijke bedrijfstuin met oog voor ruimte.