All in Tuinen: klanttevredenheid voorop, kwaliteit een vanzelfsprekendheid

All in Tuinen. Mijn naam is Freddy Scheepers. Ik ben de oprichter van All in Tuinen met de visie dat voor ieder budget een passend resultaat geleverd kan worden. Of het nu gaat om een dakterras, een compacte stadstuin, een villatuin of een landgoed.

Passie en vakkundigheid 

De mensen die ik om me heen verzamel, delen mijn passie voor de natuur. Van de architect tot de kracht die uiteindelijk het werk verricht. Vakkundigheid en maximale inzet is een vereiste. Maar dat is geen opgave voor ons. Wij waarderen iedere dag dat we ons vak mogen uitoefenen in de frisse buitenlucht.

Eerlijk en realistisch

Wanneer u contact met ons opneemt, heeft u vast al iets in uw hoofd. Ons advies is eerlijk en realistisch. Wij begeleiden van plan tot uitvoering. Of alleen met advies wanneer u het verlangt. Altijd rekening houdende met de vorm en stijl van woning in combinatie met de ligging van uw tuin en de hierbij horende mogelijkheden en kansen!

Trots op de polder

We hebben onze klanten door heel Nederland. Onze keuze voor de standplaats in de polder is logistiek gezien handig maar daarnaast een bewuste keuze. Kijk wat er in de jaren ‘50 en ‘60 gerealiseerd is. Van zee naar een prachtig landschap. Door noeste, gepassioneerde mannen met de hand vervaardigd. Daar ben ik trots op, daar staat ons bedrijf!

Tevreden klant de beste ambassadeur

Als hoveniersbedrijf met vestigingen in Kraggenburg, Urk en Zwolle beschikken wij over jarenlange vakkundige ervaring om het tuinontwerp werkelijkheid te laten worden. All in Tuinen werkt samen met tuinarchitecten, o.a. Locus Flevum uit Lelystad. Wij vinden kwaliteit leveren vanzelfsprekend en een tevreden klant is ons hoogste doel. Want een tevreden klant is je beste ambassadeur.

All In Tuinen Freddy Scheepers

Bewaren

Bedrijfspand