Stadstuin in Zwolle

Aanleiding
Kinderen de deur uit, tijd voor wat anders.

Randvoorwaarden
Het is altijd een uitdaging om in een binnenstad een tuin aan te leggen, gezien de verminderde ruimte en drukke infrastructuur of de vele inkijk of de schaduw van een gebouw of boom. Wederom is het All in Tuinen gelukt om een mooie stadstuin in hartje Zwolle te realiseren. Hoe richt je nu een kleine stadstuin in? Belangrijk is om de wensen op papier te zetten en in gesprek te gaan over de te realiseren doelstellingen. Voor u is het misschien een obstakel om over een gedachte of gevoel heen te stappen. Voor de hoveniers van All in Tuinen hun dagelijks werk. Door vooral slim en praktische inrichting kunnen wij een hoop realiseren.

Aanpak
Voor kwaliteit tuinaanleg is All in Tuinen uw hoveniersbedrijf. Het aanleggen van tuinen is geen eenvoudige klus. Om deze reden schakelen veel mensen een hoveniersbedrijf in, zodat de aanleg van de tuin op een professionele manier wordt gerealiseerd. Want hoe gek het ook mag klinken, het aanleggen van een kleine stadstuin met alle wensen van opdrachtgevers en omgeving is vaak uitdagender dan een grote klus met veel m² . Denk bijvoorbeeld aan:

 • Graafwerkzaamheden
 • Realisatie van afwatering
 • Juiste beplanting
 • Aanleggen van sierbestrating
 • Plaatsen van schuttingen
 • Gebruikte materialen
  – Oude waaltjes
  – Sierhekwerken
  – Verschillende hagen

  Oordeel opdrachtgever
  Prachtige tuin die past bij onze stadswoning. Alles was super netjes en als finisching touch de smeedijzeren sierhekwerk. Complimenten aan de vakbekwame tuinmannen van All in Tuinen. Als het koffie tijd was dan namen ze soms gewoon niet de tijd om te wachten tot een tweede kopje, ze waren alweer druk bezig met hun vak.
  Familie Stevens.

  IMGP1261IMGP1263IMGP1269

  IMGP1264

  IMGP1266

  IMGP1269

  IMGP1263