zwembad wezep

Welness is ontspanning in uw tuin

Rhodos Welness

Sinds het voorjaar van 2015 werken wij samen met Rhodos-Wellness specialist op het gebied van buiten ontspanning en vrijetijdsbesteding. Met ruim 3000 vierkante meter showroom is Rhodos een van de grootste speciaalzaken van Nederland. In de showroom ziet u elk product, buiten- en binnensauna’s  zonnebanken, infrarood-cabines zwembaden, buiten spa’s. Ook verkopen zij prachtige tuinmeubelen in verschillende prijssegmenten.

cerland wezepWebshop Welness producten

Rhodos heeft een prachtige webshop waar u Wellness-producten kan bestellen. U krijgt  de producten gratis bezorgd vanaf Euro 49,- per bestelling.

Op deze link www.rhodos-shop.nl kunt u de webshop bezoeken.

Uw Welness tuin aanleggen.

Het is een hele stap om bijvoorbeeld een zwembad of sauna in uw tuin te maken. Waar in de tuin moet het gemaakt worden of heb ik genoeg privacy. Dat zijn allerlei vragen die beantwoord dienen te worden voordat men een zwembad of sauna gaat plaatsen. All in Tuinen heeft veel ervaring met het maken van ontspanningsruimten in de tuin Vraag het ons gerust. Wij geven u graag advies.

Aanvullende informatie

In uw mooie tuin mag een bijpassend gebouw zie bouwprojecten of mooie aangepaste Beplanting of erf verharding niet ontbreken. Wij hebben hiervoor een paar voorbeeld pagina’s u kunt hier een samenstelling van onze werkzaamheden zien. Mocht u vragen en of wensen hebben neem gerust contact met ons op.