Wellness en zwembaden

Zwemmen in uw eigen tuin!

Met uw kinderen genieten van een eigen zwembad in uw tuin geeft herinneringen voor het leven. Stelt u zich eens voor: lekker baantjes trekken op een mooie zomerdag. Of de kinderen laten ravotten in het zwembad, terwijl u op uw terras geniet van een versnapering. Zo kunt u in alle rust ontspannen en samen genieten in uw eigen tuin.

Zwemvijver

Niet alleen in de zomer, maar in elk seizoen nodigt de zwemvijver u uit tot andere activiteiten.
In het voorjaar kunt u in alle rust genieten van de flora en fauna in en om de natuurlijk aangelegde zwemvijver en in de winter kunt u er zelfs mogelijk op schaatsen.

Een correct aangelegde en goed uitgebalanceerde vijver ontwikkelt zich snel tot een natuurlijk water waar bloeiende planten gedijen en waar libellen, kikkers en zelfs vissen zich in het water thuis voelen.
Het water blijft het hele jaar door helder en zuiver zonder dat u daarvoor chemische middelen hoeft te gebruiken.

Zwembad

Vindt u het bij nader inzien toch niet prettig om tijdens het zwemmen een kikker of watertor tegen te komen, dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een traditioneel zwembad, eventueel omgeven door een natuurlijk tuinbed van prachtige struiken en kleurrijke planten.

Jacuzzi

De jacuzzi of spa in de tuin is in opkomst. Heerlijk met vrienden genieten in een privé spa. Samen met u kijken wij wat de meest geschikte plek in u tuin is, zodat ook intimiteit gewaarborgd is.

All in Tuinen maakt dit mogelijk in uw eigen achtertuin. Samen met u bekijken we welk type bad, opties en afwerking u het meeste aanspreekt. Vervolgens integreren we het bad in uw bestaande of nieuw aan te leggen tuin. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van zo’n prachtige zwemvijver in uw tuin, neem dan contact met ons op.

Rhodos Wellness
Sinds het voorjaar van 2015 werkt All in Tuinen nauw samen met Rhodos Wellness. Rhodos Wellness heeft bijna 21 jaar ervaring op het gebied van Wellness, ontspanning en vrijetijdsbesteding. Met ruim 3000 vierkante meter showroom is Rhodos een van de grootste speciaalzaken van Nederland. In deze showroom ziet u elk product, van sauna’s tot zonnebanken, van infrarood-cabines tot zwembaden en van buitenspa’s tot prachtige tuinmeubelen in alle prijsklassen.

Voor meer informatie over Rhodos Wellness klik hier: www.rhodos.nl

spa1

cerland wezep

spa2

spa3

spa4

spa5

spa6

spa7

spa8

zwemvijver

zwemvijver2