Tuinverlichting

De juiste verlichting brengt uw tuin tot leven.

Spelen met licht. Een veelgehoorde term, maar er zijn maar weinigen die dit spel beheersen. We kennen allemaal de vakantieplaatjes van prachtig belichte kerken en kathedralen. Ze krijgen in de nacht een sprookjesachtige lading door de vakkundig geplaatste, vaak van laag naar hoog ingestelde verlichting. Een heel ander effect dan wanneer er een aantal lantaarnpalen geplaatst zou worden. In uw tuin kan dit ook! Tuinverlichting is dan ook een wezenlijk onderdeel van uw tuinontwerp.

Bewust belichten kan de aandacht vestigen, net zoals je er ook voor kan kiezen bepaalde delen van de tuin juist niet te verlichten. Kijkend vanuit een woonkamer geeft weer een heel andere kijk op de tuin dan vanuit de tuin zelf om je heen. En een object van voren belichten heeft weer een heel andere uitwerking dan wanneer je het van achter of van onder verlicht.

Kortom: de keuze van de tuinverlichting is sterk bepalend voor de sfeer die je oproept. Het vinden van de juiste balans is een aandachtsgebied op zich. Balans tussen schoonheid en functionaliteit, balans tussen sfeer en effectiviteit. Daarom werkt All in Tuinen alleen samen met specialisten in tuinverlichting.

tuinverlichting1

tuinverlichting2

tuinverlichting4

tuinverlichting6

tuinverlichting7

verlichtingsplan kopie