Design in combi met natuurlijke materialen

Aanleiding
Verouderde tuin die niet aansloot bij woonwensen. Binnen was alles prachtig gestileerd en dit design mag nu ook buiten gebeuren. In dit project laat ik u zien wat u van ons mag en kan verwachten. Op deze manier  presenteren wij ons met een gedetailleerde tuinontwerp met duidelijke aanzichten en perspectief.

Desgewenst kunnen wij ook voor een ontwerpfilm zorgen, alsof u al in uw eigen tuin kunt rondlopen. Geen huis wordt zonder plan gebouwd; Vreemd genoeg is dat bij tuinen vaak anders. Bij gebrek aan een doordacht tuinontwerp worden de verschillende tuinonderdelen meestal in diverse stijlen ’aan elkaar gebreid,’ zonder dat er sprake is van een evenwichtig en samenhangend geheel. Ook de relatie tussen tuin en woning krijgt vaak te weinig aandacht.

Randvoorwaarden
Een tuin die bij onze inrichting past en aansluit bij hoe wij wonen.
Een goede tuininrichting kenmerkt zich door perfect aan te sluiten bij uw individuele situatie. Zowel qua sfeer, als op het gebied van praktische bruikbaarheid. Uitgangspunten daarbij zijn uw wensen en smaak, de architectuur en situering van uw woning en uw budget. Alleen zó kan een uitgebalanceerd en volmaakt geheel ontstaan, een tuin die bij ú past en waarin het goed toeven is.

plaatje 4voortuin 3d

plattegrond

voorlopig ontwerp.skp 3d

plaatje 3

3d met frame 2

plaatje 6

plaatje5

voortuin 3d

plaatje2