Stekkerzuil

Meer en meer Nederlanders kiezen voor het gemak van een electrische fiets, de E-Bikes. Niet alleen mensen die minder te been zijn, maar ook jonge mensen die grote afstanden moeten fietsen naar school schaffen een E-bike aan. Waar er in 2008 nog 134.000 electrische fietsen werden verkocht, gingen er in 2014 192.000 over de toonbank. (dat is 1 op de 5 van alle verkochte fietsen)

Wat zou het niet fijn zijn als je bij thuiskomst je fiets kan inpluggen zodat de fiets voor de volgende fietstocht weer volledig is opgeladen. All in Tuinen kan zo’n voedingspunt in uw tuin aanleggen. De stekkerzuilen zijn uitgevoerd met een (of twee) slagvast en een IP55 weerbestendige wandcontactdoos. De stekkerpaal heeft een natuurlijke uitstraling en wordt standaard uitgevoerd in 95x95mm Lariks hout of in kastanje hout.

Opties

De stekkerzuil kan afwijkend van de standaard serie op aanvraag geleverd worden in andere houtsoorten, afmetingen, aantal contact dozen, type kabel, pictogram enz. Indien gewenst kan de paal worden uitgerust met een extra pictogramplaatje t.b.v. bijvoorbeeld bewegwijzering.

Fietsoplaadpaal-kastanje-test_0

connect_141_0