Onderhoud tuinen Noordoostpolder over laten aan dé professional?

Onderhoud tuinen Noordoostpolder All in Tuinen houdt ze in topconditie

Voor het onderhoud van tuinen en bedrijfstuinen in de Noordoostpolder blijft u optimaal genieten als u de hulp van All in Tuinen inschakelt. Belangrijk om in de gaten te houden is natuurlijk dat uw tuin het 1e visitekaartje voor nieuwe klanten of bezoekers. In deNoordoostpolder wordt hovenier All in Tuinen regelmatig ingeschakeld om tuinen in prima conditie te houden. Doordat de tuin het hele jaar door leeft, vraagt ook uw tuin het hele jaar door om tuinonderhoud. All in Tuinen uit Kraggenburg helpt u hier graag mee en biedt diverse onderhoudscontracten. Wij spelen met dank aan onze flexibiliteit in op uw vraag en dat tegen een vast afgesproken bedrag per periode. Met het All In Luxe Pakket ontzorgen wij u volledig. Wij komen wekelijks langs op een vaste dag zodat uw tuin er gegarandeerd piekfijn bij ligt.

Kies voor onderhoud tuinen Noordoostpolder voor hovenier All in Tuinen. Wij zorgen altijd voor prachtige tuinen!

All in Tuinen biedt de keuze uit een variërend aanbod in onderhoudscontracten. Voor tuinen in de Noordoostpolder kunt u kiezen uit:

  • All in Basis Pakket met twee keer per jaar een grote tuinbeurt
  • All in Comfort Pakket met een maandelijkse vakkundige tuinbeurt
  • All in Onderhoudsplus Pakket met een maandelijkse vakkundige tuinbeurt en tussentijds maaien gazon
  • All in Luxe Pakket met een wekelijkse onderhoudsbeurt

Hovenier All in Tuinen kan onderhoud van tuinen met service verzorgen: Onderhoud op Afroep. Dit houdt in dat u nergens aan gebonden bent maar juist kiest voor flexibiliteit op het moment dat u dat wenst. Wij plannen gewenste werkzaamheden op korte termijn in.

Vertel ons hoe wij u kunnen helpen

Mogen wij tuinwerkzaamheden in uw tuin te de Noordoostpolder uitvoeren? Wilt u een onderhoudscontract afsluiten? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij kunnen ook creatief voor u aan het werk gaan door, met de nodige afstemming, een passend tuinontwerp te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 6.00 en 18.00 uur. U kunt ons bereiken op 0527 25 12 45 of maak gebruik van hetcontactformulier. Natuurlijk vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden om u te ontzorgen.