Voorjaarsbeurt,alles te lezen in de Nieuwsbrief van All in Tuinen

tuin 1

Voorjaarsbeurt goed voor uw tuin lees hier meer erover

Voorjaarsbeurt In de Nieuwsbrief leest u alles hierover. In het voorjaar is de tijd om heerlijk te kunnen genieten van de tuin. Als de eerste zonnestralen komen, ontwaakt de natuur. Maar hoe is het nu met uw tuin? Moeten de bomen nog gesnoeid worden, ligt er erg veel blad, zijn er planten doodgegaan, zou het gras wel een keer belucht kunnen worden, moet er nog bemest worden? Allemaal dingen die wij voor onze rekening nemen tijdens de Voorjaarsbeurt.

Voor € 195,=* per dagdeel maken wij uw tuin helemaal voorjaarsklaar. Uiteraard laten wij alles netjes achter en voeren wij tuinafval direct af. Bel nu direct voor een afspraak 0527-251245 of stuur een email dan nemen wij contact met u op. Zo kunt u straks genieten van een prachtig voorjaar.

* inclusief BTW, exclusief extra beplanting, mest- & kalkproducten.

De voorjaarsbeurt

tuin 2

In het voorjaar is de tijd om heerlijk te kunnen genieten van de tuin. Als de eerste zonnestralen komen, ontwaakt de natuur. Maar hoe is het nu met uw tuin? Moeten de bomen nog gesnoeid worden, ligt er erg veel blad, zijn er planten doodgegaan, zou het gras wel een keer belucht kunnen worden, moet er nog bemest worden? Allemaal dingen die wij voor onze rekening nemen tijdens de Voorjaarsbeurt.

Voor € 195,=* per dagdeel maken wij uw tuin helemaal voorjaarsklaar. Uiteraard laten wij alles netjes achter en voeren wij tuinafval direct af. Bel nu direct voor een afspraak 0527-251245 of stuur een emaildan nemen wij contact met u op. Zo kunt u straks genieten van een prachtig voorjaar.

* inclusief BTW, exclusief extra beplanting, mest- & kalkproducten.

Voorjaarsklaar maken van uw gazongras

  • Blad van gras verwijderen
  • Gras maaien (niet te kort)
  • Gras verticuteren
  • Onkruid uitsteken
  • Bemesten
  • Kale plekken opnieuw inzaaien

Tijd voor een (deels) nieuwe tuin?

Vooral in het voorjaar komen de kriebels: een mooie overkapping, een vijver of toch een complete nieuwe tuin. Wij hebben in Kraggenburg een hele grote showtuin met allerlei mogelijkheden voor verandering van uw tuin. Maak een afspraak voor een bezichtiging. Wilt u liever een afspraak aan huis, dat kan uiteraard altijd. Bel 0527-251245 of stuur een email.

 

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen?

Summary
springturn foor the garden, voorjaarsbeurt voor de tuin
Service Type
springturn foor the garden, voorjaarsbeurt voor de tuin
Provider Name
hoveniersbedrijf all in tuinen,
neushoornweg 35 ,Kraggenburg,Flevoland-8317 PW,
Telephone No.0527251245
Area
Almere, Zwolle, Lelystad ,Dronten, Kampen
Description
een voorjaarbeurt voor de tuin voor € 195,=* per dagdeel incl. BTW excl extra beplanting, kalk en mest